Streven naar een groenere wereld

 
 
Streven naar een groenere wereld

samen op zoek naar creatieve oplossingen

 
 
samen op zoek naar creatieve oplossingen

samen meer doen

 
 
samen meer doen

alle schakels verbinden

 
 
alle schakels verbinden

werken met nieuwe bronnen van energie

 
 
werken met nieuwe bronnen van energie

de 0-energieomgeving

 
 
de 0-energieomgeving

Kwaliteit van licht

 
 
Kwaliteit van licht

Fotonica #houdevoorsprong

 
 
Fotonica #houdevoorsprong

To be or not be #versneldetoekomst

 
 
To be or not be #versneldetoekomst

Droogprocessen

 
 
Droogprocessen
    

Vragenbank

Vragenbank 0-energieomgeving:

Schakel masterstudenten in voor uw praktische vragen op het gebied van energie en duurzaamheid

Als ondernemer loopt u wel eens tegen aspecten binnen uw bedrijf aan waarvan u denkt:  dit moet beter kunnen. Misschien ziet u marktkansen of u heeft een innovatief idee voor een nieuw product of dienst. Vaak ontbreekt de tijd om dit nu eens grondig aan te pakken. Bovendien heeft u niet altijd toegang tot relevante kennis, onderzoeken, data en middelen. U kunt een consultant daarvoor inschakelen, maar dat brengt hoge kosten met zich mee. Het effect is dat veel van die aspecten en ideeën blijven liggen. 

Wetenschappelijk onderzoek tegen lage kosten

Stichting KIEN biedt u nu in samenwerking met SURE Innovation van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) de mogelijkheid uw uitdaging, vraag of idee op het gebied van energie en duurzaamheid toch op te pakken, tegen lage kosten. U dient uw vraag in bij de Vragenbank. SURE Innovation, die high potential studenten in hun masterfase vertegenwoordigt, koppelt een van de geselecteerde studenten en het multidisciplinaire team om hem of haar heen, aan uw ondernemersvraag. De student onderzoekt, maakt gebruik van de beschikbare kennis en netwerken van de universiteit en beantwoordt de vraag. Voor de beantwoording van de vraag door een high potential student, betaalt u een lage vergoeding, € 695 (ex btw). U gaat pas een overeenkomst aan als uw vraag in behandeling wordt genomen.

Wat biedt de Vragenbank u concreet?

 • Gemotiveerde, high potential masterstudenten van de TU/e, die door SURE Innovation na een strenge selectie zijn uitgekozen, pakken uw uitdaging, vraag en idee op een praktisch-wetenschappelijke manier op.

  Deze studenten:
  • beschikken over actuele wetenschappelijke kennis
  • hebben toegang tot de netwerken en bronnen van de TU/e
  • werken in een multidisciplinair team
  • kunnen ondersteuning inroepen van staf en wetenschappelijke medewerkers van de TU/e
  • worden begeleid door de professionals van SURE Innovation
    
 • Via de Vragenbank heeft u direct toegang tot het innovatief vermogen, de actuele kennis, de netwerken en bronnen van de Technische Universiteit Eindhoven.

In 5 stappen naar een antwoord op uw vraag

1: U stelt via het digitale formulier een vraag aan de vragenbank, de vraag wordt vervolgens doorgeleid naar een team van studenten met kennis in dit specifieke onderwerp.  

2: Een van de teamleden neemt contact op met de ondernemer om de vraag zo helder mogelijk te formuleren en misinterpretatie te voorkomen. Hierna word er vooronderzoek gedaan.

3: Vervolgens wordt aan de hand van de verkregen informatie de vraag binnen het team besproken.

4: Afhankelijk van de complexiteit wordt uw vraag besproken door een teamlid en een gespecialiseerde professor of  Tu/e-medewerker.

5: Tenslotte vindt er een persoonlijk gesprek plaats tussen een teamlid en de ondernemer voor een uitgebreide terugkoppeling

De volgende stap

Na de terugkoppeling kunt u vervolgens zelf met het resultaat aan de slag of kunt als vervolgstap kiezen om samen met Stichting KIEN en SURE Innovation de praktische innovatiereis te beginnen.

Dien direct uw vraag in